Hej våra fina kunder!

Nu är tiden kommen, vi firar 4 år! Tänk så fort tiden går, och utan er hade vi aldrig klarat detta. Självklart finns det inte ett bättre sätt att fira detta än med er. Under hela november månad kommer vi ha otroliga erbjudanden. Vi har minst 20% rabatt på allt i butiken samt får ni 15% rabatt på alla beställningar. Detta är något ni inte vill missa! Utnyttja detta på bästa sätt och boka era tider nu så ni inte missar erbjudandet.

Välkommen in! 

Hej alla fina kunder!

Idag har vi något mycket spännande att berätta. Torsdagen den 4 oktober har vi tillsammans med Abby Waits arrangerat ett evenemang här hos oss på Wedding Castle. Klockan 11:00 öppnar vi dörrarna och låter den spännande dagen börja. Fram till klockan 21:00 har ni chansen till en underbar dag full utav mingel och brudprovningar. På plats kommer vi ha underbara designer Louice Hedin som kommer ge våra fina kunder chansen att skissa sin drömklänning, eller kanske hittar ni er drömklänning hos bland våra sagolika klänningar som redan finns på plats. Dagen kommer fyllas med musik, mingel och veganskt tilltugg och vi är otroligt stolta över att kunna dela denna möjlighet med er!

För att anmäla er till evenemanget så kontaktar ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Det är ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.  

Välkomna in till oss!

Hej alla fina kunder

Kollar vi ut från fönstret - så ser vi kall snö, när vi går ut - så fryser vi. Men vi på Wedding Castle vill ändra på detta. Vi tänker fuska och redan nu säga farväl till vintern och dess kalla väder, och vi välkomnar istället våren med dess fina färger och blommor. Nu på Wedding Castle hittar ni nyheter som också fylls på mer och mer, (pssst, vi har leveranser med helt nya modeller från Tarik Ediz på väg!!). Glöm inte att vår hemsida inte är fullständig då det fortfarande sakta men säkert fylls på med klänningar och bilder. Vill du vara först med att se våra nya modeller? Det bästa sättet är att hålla dig uppdaterad på vår Facebook sida men även vårat Instagram konto, frågor svarar vi mer än gärna på - skicka ett meddelande på facebook, instagram, eller kanske vill du skicka iväg ett mail? På hemsidan hittar ni allt från vår mailadress till telefonnummer till butiken. 

Ha en skön helg!

Hejsan alla underbara kunder!

Först vill vi börja med att tacka alla som kom fram till våra monter, både under Älvsjömässan men även på Grand Hôtel! Så mycket kärlek och fina ord, ni är underbara. Hoppas alla som hälsade på oss fick med sig ett flygblad...Det vill ni verkligen inte missa! Flygbladet är en rabatt på 15 %, som gäller både för ett helt köp men även beställningsvaror! Asså YES, kan det bli bättre än såhär? Vi hoppas att ni är lika taggade som oss!

En massa kärlek från oss på Wedding Castle! 

Välkomna in!

Hej fina kunder!

Nytt år och en massa nya, eleganta klänningar både i butik men även på väg in! Glöm inte att alltid hålla er uppdaterade på Facebook, Instagram och här på hemsidan för ni vill ju inte missa alla fina klänningar och accessoarer som är på väg in. 

Vi har redan fått in en massa exklusiva klänningar från Tarik Ediz och Mac Duggal, och mer spännande är på väg. Vi väntar otåligt på de nya leveranserna! 

Välkomna in!

God Jul och Gott nytt år på er våra fina kunder!

Nu så här i slutet utav året vill vi börja med att tacka er alla för detta år som fylldes med kärlek och leenden, inget gör oss lyckligare än att se er kunder nöjda. Vi lämnar 2017 med huvudet högt, men ger 2018 en chans att visa vad som väntar oss. Nytt år innebär även nya kollektioner, nya accessoarer, nytt utav allt! Vi ser framemot att börja det nya året med er! Glöm inte att vara uppdaterade på Facebook och Instagram där allt nytt kommer upp! 

 

Hej alla fina kunder!

Vi är väldigt glada då vi fått in den nya exklusiva kollektionen från Tarik Ediz. Detta är då 2018 kollektionen som vi länge längtat efter. För er som inte vet så har även vi på Wedding Castle exklusivitet i Stockholm när det gäller Tarik Ediz, vilket betyder att vi är den enda butiken i Stockholm som säljer dessa underbara och eleganta klänningar!

Varmt välkomna in!