Om oss.
Wedding Castle AB

Vi som arbetar på Wedding Castle har många års erfarenhet inom brud och fest. Här erbjuder vi professionell hjälp då varje brud är unik och ska känna sig speciell. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment från enkla klassiska klänningar till sagolika prinsessklänningar samt accessoarer skor underkläder och diverse tillbehör.

Kundcitat.
Vad våra kunder säger

image
Sandra Yousef

Underbart vackra klänningar och fantastisk personal. Urvalet av brudklänningar är enorm och med hjälp av den fantastiska service och råd personalenbistod med fann jag min bröllopsklänning direkt. Rekommenderar denna butik starkt!

image
Ivet Shami Jamil

Wedding Castle erbjuder proffshjälp och får en att känna sig som en prinsessa. Deras klänningar är så sjukt vackra och kvalitén på klänningarna är helt underbar! Personalen är så trevliga och kände aldrig att jag var osäker på något. Wedding Castle, tack för allt! Och tack för att ni levereradeen klänning som jag kände mig så vacker och bekväm i. Ni är bäst!!

image
Linnéa Sandman Kruus

Vid första besöket fick jag ärlig, trevlig och kompetent hjälp från Warda. Den gången blev det inget köp trots att jag förälskade mig i flera vackra klänningar i deras fantastiska utbud. Idag hjälpte Helen mig och hon var lika proffsig och tillmötesgående som Warda vilket resulterade i ett köp. "Yes to the dress!" ;) Jag kan varmt rekommendera denna butik då de är otroligt serviceminded, trevliga och framförallt väldigt kompetenta!