Hej våra fina kunder!

Kan ni tänka er vilken paus som tagits från både bloggen och hemsidan. Fy, verkligen mot vår vilja. Men nu lovar vi att både hemsidan och bloggen ska hållas uppdaterad. Självklart är detta inte den enda nyheten vi har. Nu när vi redan kommit förbi halva året så vill vi meddela att vi fått in så mycket fint som ingen vill missa. Likaså vill ni inte missa de nya kollektionerna från år 2019 som vi är  mycket stolta över att få in. På våra sociala medier kan ni redan nu se vad som kommit in till butiken och vad som är på väg utav 2019 kollektionerna. 

Är du brud och vill vara först att testa de nya klänningarna? Ring eller skriv till oss och boka tid så hjälper vi dig mer än gärna. 

Välkomna in!

Hej alla fina kunder!

Efter en tråkig och lång pause så är vi tillbaka på bloggen! Nu har vi fått in så mycket nytt, har ni följt oss på Instagram och Facebook så har ni sett mycket fint. Butiken har fått in en massa eleganta och vackra smycken, bland annat från Caroline Svedbom och Celtini. Med dess Swarovski kristaller får smyckena en vacker lyster och kanske blir du extra kär i en specifik färg och känner att den symboliserar dig? 

Var det allt? Nej faktiskt inte! Butiken är också full med nya modeller på både fest- och brudklänningar. Letar du efter den perfekta klänningen? Tveka inte, det är dax att komma in och börja testa, dessa fina modeller vill ingen missa. 

Glöm inte att hålla er uppdaterade på Facebook och Instagram!

Välkomna in till oss!